Bezoekersregeling opgenomen in nieuwe Verordening Parkeerbelastingen

Foto: ©Canva

Parkeervergunninghouders die gebruikmaken van de bezoekersregeling betalen sinds 5 januari een tarief per minuut voor het parkeren van bezoek.

Vastegelegd

De tarieven die de gemeente hiervoor in rekening heeft gebracht, waren nog niet opgenomen in de Verordening Parkeerbelasting. Daarom is besloten om de tarieven die tot nog toe aan vergunninghouders in rekening zijn gebracht terug te storten.

Bezoekersregeling

De tarieven van de bezoekersregeling zijn wel opgenomen in de nieuwe Verordening Parkeerbelastingen die op 14 april in werking treedt. Tot die tijd verrekent de gemeente geen kosten voor parkerend bezoek. Vergunninghouders moeten hun bezoek nog wel steeds aanmelden via de parkeerapp om een boete te voorkomen. Lees verder over de bezoekersregeling.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.