Met WMO-vervoersindicatie kosteloos naar GGD-vaccinatie

Foto: Pixabay

Bent u ouder dan 60 jaar en heeft u een oproep gekregen om naar de GGD vaccinatielocatie te komen? Kunt u geen beroep doen op vrienden, familie of vrijwilligersvervoer? Dan wordt het lastiger om de locatie te bereiken.

WMO-vervoersindicatie

Als u geen ander vervoer kunt regelen, kunt u met OV-plus naar een vaccinatielocatie reizen. De gemeente heeft besloten dat, als u een Wmo-vervoersindicatie heeft, u geen eigen bijdrage voor deze rit hoeft te betalen. Ook worden de kilometers niet van uw kilometerbudget afgehaald.

Vervoer via OV-plus is op afroep en moet gepland worden. Vervoer via familie, vrienden, buren of een taxi is het snelst. Ook kunt u vrijwilligersvervoer van de Kap aanvragen via 055-5295520.

Lees meer over aangepast vervoer

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen