Kraambezoek van burgemeester Heerts voor 165.000ste inwoner van de gemeente Apeldoorn

Foto: Gemeente Apeldoorn

Mylo de Graaf, geboren op 1 maart 2021, is de 165.000ste inwoner van de gemeente Apeldoorn. De jonge inwoner kreeg bijzonder kraambezoek.

Kraambezoek

Burgemeester Ton Heerts ging afgelopen week op kraambezoek om zijn ouders te feliciteren en deze mijlpaal te onderstrepen. “Ik hoop dat Mylo op zal groeien tot een gelukkige inwoner van onze gemeente”, zegt Ton Heerts. “Daar zullen wij als gemeente ook ons best voor doen. Niet alleen voor Mylo en zijn ouders en grootouders, maar voor alle Apeldoorners, nu en in de toekomst.“

Groei

De afgelopen vijf jaar kreeg de gemeente Apeldoorn er bijna zesduizend inwoners bij, meer dan duizend per jaar. Dat zijn, naast hier-geboren kinderen, ook mensen die zich hier nieuw vestigen. De huidige verwachting is, dat er in de toekomst minstens 180.000 mensen in Apeldoorn zullen wonen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen