Vlieg op Koningsdag mee met de MAF-livestream

Reviewed - HB
Reviewed - HB
Foto: MAF

Vlieg op Koningsdag mee met de MAF-livestream ‘Vliegen voor het Koninkrijk’. MAF-piloten uit landen zoals Papoea Indonesië en Angola vertellen over hun werk voor MAF en de belevenissen die ze in de lucht en op de grond meemaken. Indrukwekkende verhalen staan u te wachten, o.a. Pieter Room over zijn stap van piloot bij de Luchtmacht naar bushpiloot bij MAF. Vliegt u mee?

27 april 20:30 uur

maf.nl/livestream

Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF, is een christelijke organisatie die als visie heeft om met vliegtuigen en andere technologie in ontwikkelingsgebieden hulp en hoop te brengen voor mensen die het nodig hebben. MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij ter wereld. Elke vijf minuten landt of stijgt er ergens in de wereld een vliegtuig van MAF op om humanitaire hulp, ontwikkelingshulp, medische zorg en zending mogelijk te maken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen