Avonturenbox van scoutinggroep Hertog van Gelre voor Koningsdag

Foto: Scouting HVG

Scouting Hertog van Gelre viert elk jaar uitbundig koningsdag met ongeveer 2000 bezoekers op hun terrein.

Avonturenbox voor Koningsdag

Het is normaal een dag met lekker eten, leuke activiteiten en mooie prijzen om te winnen. Dit jaar wilden ze weer zoiets doen voor de wijk, maar met de coronapandemie in het achterhoofd zijn ze creatief te werk gegaan.

Ze gaan avonturenboxen verkopen die je kan bestellen via hun website vanaf afgelopen weekend. Deze kan je vervolgens komen ophalen via een drive-thru. In deze doos zitten allerlei attributen die nodig zijn voor scouting gerelateerde workshops. Je kan bijvoorbeeld wat lekker te eten maken of wat moois knutselen.

Online uitleg

Op de dag zelf houden we een YouTube stream waarin leden van de vereniging uitleg geven over hoe het moet. Naast die workshops zijn er ook online prijzen te winnen met het Rad van Avontuur. Elke deelnemer krijgt een lot en kan mooie prijzen winnen! Normaal verdienen wij geld voor de vereniging op Koningsdag maar dit jaar is de box non-profit zodat zoveel mogelijk kinderen in de wijk mee kunnen doen. De box kost 7,50 voor leden en 10 euro voor niet-leden en kan dus vanaf morgen besteld worden via onderstaande link.

https://scoutinghvg.nl/site/index.php/koningsdag-2021

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.