Slimme plantenkeuze maakt van jouw tuin een levende tuin

Foto: IVN Apeldoorn

Relaxen in de zon. Vogels in de bessenstruik. Vlinders en bijen op de bloemen. Een egel onder de struiken. En lekkere bloemengeur in je neus. Velen denken dat je voor zo’n levende tuin groene vingers moet hebben. Toch kan iedereen dit!

Slimme plantenkeuze

Met een slimme plantenkeuze gaat ook jouw tuin meer leven. Een plantenkeuze die naadloos aansluit bij de vogels, vlinders en bijen in Apeldoorn.

Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën, egels, geur of kleur in je tuin? Tijdens deze 1,5 uur durende online workshop leer je wat een levende tuin is en oefen je in een praktische opdracht hoe je een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken.

Tijdens de workshop krijg je ook veel praktische tips over het veranderen van je tuin in een paradijsje voor vogels, vlinders en andere dieren.

Natuurgidsen

Natuurgidsen van IVN Apeldoorn begrijpen deze samenhang in de natuur en helpen je graag een eind op weg met je eigen tuin. IVN Apeldoorn organiseert voor het eerst (!) een online workshop ‘Levende tuinen’.  In twee keer anderhalf uur helpen we je tuin af te stemmen op het Apeldoornse dierenleven. Je volgt de workshop op je pc of laptop. Naast simpele opdrachten krijg je ook praktische tips en beantwoorden we vragen over jouw tuin.

Workshop

De workshop wordt gegeven door twee natuurgidsen met veel kennis van natuurlijke samenhang in tuinen.

Data: 18 mei en 17 juni 2021. Telkens 19.30 u.

Meer informatie en aanmelden kan via www.ivnapeldoorn.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen