D-Reizen failliet verklaard door rechtbank

Foto: D-Reizen Apeldoorn

De D-rt Groep, het bedrijf achter reisorganisatie D-reizen is vandaag failliet verklaard door de rechtbank in Haarlem.

D-Reizen failliet

Volgens het bedrijf wordt de reissector enorm getroffen door de coronacrisis. Vrijwel geen inkomsten in combinatie met de vertraging van het inmiddels goedgekeurde toekomstige voucherfonds is het bedrijf fataal geworden. Er werken ruim 1150 mensen bij de 285 reisbureaus verspreid door Nederland.

Doorstart

Een curator onderzoekt de mogelijkheden voor een doorstart. ‘Het is een gitzwarte dag voor ons,’ zei topman Jan Henne de Dijn tegen de NOS. ‘Er zijn de afgelopen periode veel gesprekken geweest met partijen om tot een oplossing te komen. Met ons faillissement valt een belangrijke schakel weg in de reisindustrie in Nederland.’

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen