Welke horecagelegenheid uit Apeldoorn krijgt een frisse start?

Foto: ©Hygenic

De kans is groot dat de terrassen in Apeldoorn binnenkort weer open mogen.

Frisse start

Dat betekent dat veel horecaondernemers zich, na maanden dicht te zijn geweest, kunnen voorbereiden op de heropening. HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakmiddelen, wil de horeca graag een steuntje in de rug bieden met de actie ‘Een Frisse Start’. De horecagelegenheid uit provincie Gelderland met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening. Inwoners uit Apeldoorn kunnen nu stemmen op zijn of haar favoriete horecazaak met terras.

Hygenic roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Ook in Apeldoorn kunnen horecaliefhebbers hun favoriet nog steeds opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl.

Nomineren

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Gelderland noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal Hygenic schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen