Monkey Town Apeldoorn is zaterdag open voor 500 personen

Foto: ©Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn doet op zaterdag 17 april a.s. mee aan de pilot om de werking van coronasnelstesten voor indoorspeeltuinen in de praktijk te testen.

Monkey Town

Er zijn die dag twee tijdsloten voor een bezoek aan Monkey Town: 09.00 – 13.00 uur en 14 – 18.00 uur. Per tijdsslot mag Monkey Town 250 bezoekers (kinderen + ouders/begeleiders) met een negatieve sneltest-uitslag ontvangen. Vooraf reserveren van een bezoek aan Monkey Town is noodzakelijk en kan via de website (www.monkeytown.eu/apeldoorn). Voor een bezoek aan Monkey Town gelden de reguliere prijzen en gebruik van de verplichte sneltest is gratis (www.testenvoortoegang.nl).

Blij

Monkey Town is blij dat zij mee mag doen aan de pilot en hoopt op een volle bezetting op die dag en op een succes van de pilot. Met de medewerking aan de proef hoopt zij bij te dragen aan een weer snelle opening en weer kunnen voldoen aan de wens van veel kinderen die staan te trappelen van ongeduld te komen spelen bij Monkey Town. Door interne en/of externe factoren kan een wijziging in details van de pilotdag plaatsvinden. We adviseren om website en/of facebook te volgen voor een eventuele update.

Sneltest alleen voor ouders/begeleiders

Kinderen onder de 12 jaar hoeven alleen getest te worden bij ziekteverschijnselen of als zij in contact zijn geweest met iemand met Corona. Als het kind verder gezond is, hoeft hij/zij niet getest te worden. In deze pilot dus ook niet. Alleen ouders/begeleiders boven de 18 jaar dienen zich gratis te laten testen als onderdeel van de proefopeningen die door het hele land plaats vinden. Tijdens het bezoek aan Monkey Town gelden de reguliere Corona maatregelen en protocollen waaronder de 1,5 meter en de mondkapjesplicht èn een negatieve testuitslag.

Snelteststraat in Apeldoorn

Er wordt hard gewerkt aan het inrichten en z.s.m. openen van Snelteststraten in het land, zo ook in Apeldoorn nabij Omnisport . Via www.testenvoortoegang.nl kan een gratis test worden gereserveerd. Met een daar verkregen negatieve corona testuitslag hebben de bezoekers toegang tot Monkey Town. De test moet binnen 40 uur voor het bezoek aan Monkey Town hebben plaatsgevonden.

Doel van de pilot

Doel van de pilot is om te testen of de inzet van verplichte testbewijzen een bijdrage levert aan het eerder en ruimer openen van de vrijetijdssector

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen