Vacature paraveterinair voor halve werkweek bij Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn

Foto: ©GDPA

Voor onze groepspraktijk zijn wij op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair voor 15-25 uur per week.

Wil je onderdeel uitmaken van ons team?

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn (GPDA) is een praktijk voor gezelschapsdieren met 6 dierenartsen, 9 paraveterinair assistentes en een praktijkmanager. We hebben 2 klinieken en 1 praktijk verdeeld over Apeldoorn. Wij vinden een prettige werksfeer en een veilige werkomgeving voor alle werknemers belangrijk.

Functieprofiel

Als paraveterinair bij de Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn houd je je bezig met alle voorkomende assisterende werkzaamheden in de praktijk; zoals assisteren bij het spreekuur en operaties, baliewerkzaamheden en het verzorgen van de opgenomen dieren. Daarnaast verricht je lichte diagnostische handelingen, administratieve taken en schoonmaakwerkzaamheden.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair (MBO niveau 4) met bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring. We zoeken een paraveterinair die flexibel is qua werktijden en -dagen en inzetbaar is wanneer ander collega’s afwezig zijn. Verder ben je:

  • Klantgericht
  • Beschik je over goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Ben je oplettend en werk je nauwkeurig
  • Kan je je gemakkelijk aanpassen in het werken met verschillende collega’s en op verschillende locaties
  • En ben je, bij voorkeur, woonachtig in (de buurt van) Apeldoorn.

Herken je jezelf in het beschreven profiel en heb je interesse in deze leuke functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 1 mei naar onze praktijkmanager via [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen