Jubileumeditie nummer vijf van het Foto festival Apeldoorn

Foto: ©Fotofestival Apeldoorn 2021

Het twee jaarlijkse foto festival van Apeldoorn Photo is verplaatst 2021.

Jubileumeditie nummer vijf

Het grootste tweejaarlijks foto festival in Apeldoorn (en omstreken) met een centraal thema. In 2021 is de vijfde editie. Het foto festival start 15 mei 2021. Exposities, workshops en nog veel meer. Net als veel andere evenementen en festivals heeft het bestuur van Apeldoorn Photo gekeken naar de mogelijkheden die er in 2020 nog zijn voor het organiseren van een festival. Gezien de gezondheidsmaatregelen vanuit de overheid, is het houden van het foto festival in september 2020 niet haalbaar in de vorm die de organisatie voor ogen had.

Thema 2021: ‘In de beperking toont zich de meester’

Wij leven in een tijd van onbegrensde mogelijkheden. Alles lijkt te kunnen. Maar wat als. Je beperkt wordt in jouw vrijheid, jouw denken en mogelijkheden? Wat betekent het wanneer jij vrij bent jouw eigen beperking te kiezen. Wat kies je en hoe ziet de wereld er dan uit? Wij dagen jou uit om aan de slag te gaan met het thema.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.