Tijdelijk terras in het Oranjepark

Foto: ©Canva

Ook dit jaar is er een tijdelijk terras in het Oranjepark, oftewel een terrastuin. Het zal waarschijnlijk vanaf deze week in gebruik worden genomen, afhankelijk van het weer.

Tijdelijk terras voor ondernemers

Apeldoornse ondernemers hebben net als vorig jaar de mogelijkheid om tijdelijke terrassen te plaatsen aan de randen van de binnenstad. Op deze manier kan de drukte in de binnenstad beter gespreid worden. Ook biedt het horecaondernemers die bij hun eigen zaak onvoldoende ruimte hebben voor een corona-veilig terras, de kans nu toch een terras uit te baten. In totaal is er in de stad ruimte voor zes tijdelijke terrastuinen. Het terras in het Oranjepark is de eerste.

Dit zijn de regels

Zolang er maximaal 50 stoelen op een terras mogen, geldt dit ook voor terrastuinen. Daarna is het aantal maximaal 60. Daarnaast gelden uiteraard ook de andere landelijke coronaregels voor terrassen. De terrassen worden sober ingericht: geen muziek, geen tenten, wel parasols.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen