Apeldoornse Simone Levie spreekt op Eerste Online Community Summit van Nederland 

Foto: ©Simone Levie

De Apeldoornse Simone Levie, schrijver van het boek ‘Start before you’re ready’, spreekt tijdens de allereerste Online Community Summit.

Apeldoornse Simone Levie

Levie laat spiritualiteit en big business hand in hand gaan in haar online programma’s. We love communities organiseert van 17 tot en met 21 mei 2021 het allereerste Online Community Summit van Nederland en België. Oprichter Maartje Blijleven organiseert het gratis summit om ondernemers te helpen om relevant te blijven in deze snel veranderende wereld.

Offline is lastig nu

Offline klanten aantrekken is door de lockdown vrijwel onmogelijk geworden. Online netwerken is echter nog wel mogelijk. “Online community building is voor veel ondernemers nog relatief nieuw en dus laten ze kansen liggen”, zegt organisator Maartje Blijleven. “Met deze gratis summit willen we laten zien dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om op een sympathieke, authentieke en betaalbare manier online klanten aan te trekken.”

5-daags Online Community Summit

Tijdens het 5-daagse Online Community Summit delen meer dan 25 toonaangevende ondernemers tips & tricks en inspirerende verhalen over hun eigen online community. Blijleven wil met het Online Community Summit minimaal 2.500 ondernemers bereiken. De volledige lijst met sprekers is te vinden op de website. Het summit is 100 procent corona-proof en gewoon online te volgen.

Fans creëren

Initiatiefnemer Maartje Blijleven is #1 bestseller auteur, keynote-spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven als Endemol, KLM, Facebook en honderden ondernemers. “Online community building is de makkelijkste en snelste manier om online relaties te bouwen. Zo creëer je een groep fans om je heen die niet kan wachten om klant te worden. Zonder moeilijk gedoe. Daardoor maak je meer impact, ben je zichtbaarder en komen er nieuwe klanten en kansen op je pad. Maar alleen als je het goed doet. Daarnaast maakt het je werk leuker en dat gun ik iedere ondernemer”, aldus Blijleven.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen