Het vervolg van #wijzijnapeldoorn

Foto: ©Gemeente Apeldoorn/Maximaal Sales

Dit is Anna, eigenaar van Fashion Café. Haar winkel zat door corona op slot, zoals alle winkels in de categorie ‘niet essentieel’.

Het vervolg: Andere invulling

Maar Anna zat niet bij de pakken neer. “Ik ging bij mijn klanten langs, in plaats van andersom. We draaiden het gewoon even om.” Bekijk in de video hoe Anna van den Heuvel haar bedrijf op creatieve wijze runt ondanks de maatregelen.

#wijzijnapeldoorn

Otman, Maaike, Josélito, Anna, Sjoerd, Tom, Jaouad, Ton, Willy, Claudio, Marieke en Peter. Deze Apeldoorners vertelden in de eerste #wijzijnapeldoorn serie over hun ervaringen met corona vorig jaar. Maar hoe gaat het nu met ze? Vanaf Hemelvaartsdag tot aan de zomervakantie ziet u dat wekelijks in tien korte video’s op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Ook leest u elke week een verhaal in het Stadsblad.

https://youtu.be/xob_F7uZEnw

Verhalen van mede-Apeldoorners

De eerste serie verhalen van de #wijzijnapeldoorn-campagne werden in december en januari met de stad gedeeld. De eerste video van de serie start met binnenstad-wijkagent Otman Koraichi die in normale tijden op een vol Caterplein zijn werk doet: “Ik hoop echt dat ze het nog even vol kunnen houden. En dat we met zijn allen weer open kunnen. Weer gezelligheid, weer sfeer.” Koraichi zucht: “Ja, je hoort het, ik kan niet wachten… Het wordt hoog tijd dat de binnenstad haar ziel weer terug krijgt.”

De impact van corona in Apeldoorn

De impact van corona voelt iedereen. De verschillende meningen over het coronavirus ook. Met deze verhalen van Apeldoorners willen we laten zien hoe de beleving is onder mede-Apeldoorners. Zonder oordeel, gewoon door het aanbieden van verhalen. Kijk donderdag 13 mei naar de eerste video op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Of ga naar de website van InApeldoorn. Vanaf 19 mei leest u ook wekelijks een nieuw verhaal in dit Stadsblad.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen