Kliniek Waleweingaarde van de GroepsPraktijk Dierenartsen Apeldoorn geopend

Foto: ©GPDA/Maximaal Sales

Bij Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn kunt u terecht voor alle geneeskundige behandelingen van uw huisdier. Het team van dierenartsen en assistentes staat in twee klinieken en een dependances verdeeld over Apeldoorn voor u klaar.

Kliniek met katvriendelijke praktijk

In de nieuwe kliniek zijn er twee gescheiden wachtkamers; één voor katten (en konijnen) en één voor honden. Hierdoor hebben vooral de katten veel minder stress van het bezoek aan onze praktijk. Eigenaren van andere diersoorten mogen kiezen in welke wachtruimte zij plaatsnemen.

Tanden en gebit

Verder beschikken de assistenten en artsen onder andere over een aparte dentale ruimte met een tandheelkundige unit en een dentaal röntgenapparaat waar de gebitsbehandelingen kunnen worden verzorgd. Uiteraard is er een operatiekamer voorzien van gasnarcose en een speciale röntgenkamer waar ook echo’s kunnen worden gemaakt.

Informatie

Openingstijden Kliniek Waleweingaarde en Gemzenstraat. Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur. Benieuwd? Maak gauw een afspraak via 0900-2020643!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.