112

Babbeltruc Soerenseweg te Apeldoorn afgelopen week

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De politie onderzoekt een misdrijf waarbij iemand is beroofd door middel van een babbeltruc op de Soerenseweg.

Babbeltruc

Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek. Het misdrijf is gepleegd op woensdag 2 juni 2021 tussen 14:00 uur en 15:30 uur in de Soerenseweg ter hoogte van de 2e Beukenlaan te Apeldoorn.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze beroving, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). BVH nummer:2021248395

Klik hier om te reageren

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen