Vestiging van BBQenzo.nl Apeldoorn opende op 1 juni de deuren

Foto: ©BBQenzo/Maximaal Sales

Op 1 juni opent de nieuwe vestiging van BBQenzo.nl haar deuren in Apeldoorn en is daarmee de negende vestiging van dit all-in catering concept.

Vestiging in Apeldoorn

De franchiseformule zorgt ervoor dat iedereen een heerlijke en betaalbare maaltijd op tafel kan zetten zonder daar zelf uren voor in de keuken te staan. Zorgeloos genieten van momenten met elkaar, dat is het uitgangspunt. Ondernemers Gerard en Jessica zijn zelf razend enthousiast over de franchiseformule BBQenzo.nl waar ze vanaf 1 juni dan ook vol trots onderdeel van zijn. “We hebben er enorm veel zin in om mensen in Apeldoorn en omgeving te laten genieten van een compleet verzorgde barbecue, gourmet, pizzarette of maaltijd vullende tapas.”

Lekker makkelijk

Eén van de belangrijkste trends op het gebied van food is dat je ziet dat steeds meer mensen kiezen voor gemak. Een maaltijd bestellen om thuis van te genieten is niet meer weg te denken. Daar speelt BBQenzo.nl goed op in. De maaltijden zijn ‘ready to cook’, alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd. Daarna kan je zelf aan de slag met de bereiding. En of het nu voor 4 personen is of voor 100 dat maakt helemaal niet uit.

Complete bbq (zelfs de afwas)

Nu het zomerseizoen weer aanbreekt is barbecueën enorm populair. Leuk en lekker om van te genieten met het gezin, vrienden of collega’s. BBQenzo.nl neemt alle voorbereidingen uit handen. Alles wordt compleet geleverd inclusief professionele gasbarbecue, verse salades en smeuïge sausjes. Knapperige stokbroden mogen natuurlijk ook niet ontbreken, servies en bestek wordt ook niet vergeten. “We regelen écht alles, zelfs de afwas”, aldus het kersverse ondernemersduo.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen