112

Wietplanten in kelder Grieks restaurant Eros

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op last van burgemeester Heerts van Apeldoorn is een Grieks restaurant aan de Brinkstraat voor half jaar gesloten. Dit gebeurde na de ontdekking van een wietplantage met zo’n 850 planten.

Wietplanten in kelder

Het gaat om Grieks restaurant Eros aan de Brinklaan. In de kelder van het restaurant trof de politie een hennepkwekerij aan met 850 hennepplanten. Sinds 1 januari 2017 kan een burgemeester een koopwoning of pand sluiten na het aantreffen van soft- of harddrugs, op basis artikel 13b van de opiumwet (wet Damocles). Het pand wordt voor 6 maanden gesloten om de loop naar het pand en de handel in hennep te stoppen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen