Piets weerbericht: Nog geen vast zomerweer op komst

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Er is voorlopig nog geen vast zomerweer op komst. Zoals het nu staat kunnen wij tot en met aanstaande donderdag nog meest buiig weer verwachten. Daarna wordt de kans op een paar dagen met droog weer groter.

Piets weerbericht

Met name vrijdag en zaterdag zullen gelden als overgang naar warmer weer en droog weer. Ook de komende dagen blijven de temperaturen rond de 22 of 23 graden. Paulusma: “Verder ga ik op dit moment niet met mijn lange termijn verwachting. Er zijn te veel onzekerheden in het stromingspatroon. We zijn volgende week vrijdag ook al over de helft van juli. Het stromingspatroon van de derde of vierde week van juli is vaak bepalend voor de drie of vier weken erna. Dan spreek ik alweer over eind juli en een groot deel van augustus.”

Te warm en te koud

Vanaf 1 juli tot en met de dag van 8 juli was deze tweede zomermaand in Leeuwarden rond 1 graden te warm. Voor De Bilt waren deze eerste 8 dagen bijna 0,5 graden te koud en Maastricht was bijna 1 graden te koud.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen