Sportclub Teuge is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer voor Teuge 2.

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Voetbalclub SP Teuge zoekt voor het nieuwe sportseizoen 2021/2022 een trainer voor haar 2e elftal. Kort voor de start van het nieuwe seizoen is onverwachts de huidige trainer uitgevallen, waardoor de club nu voor een grote uitdaging staat. Het 2e van Teuge speelt sinds vorig seizoen in de reserve 2e klasse.

Sportclub Teuge zoekt gedreven trainer

“We zoeken een gedreven trainer die zijn enthousiasme goed kan overbrengen op de spelersgroep”, vertelt Erik Prins, technisch coördinator selectie bij SP Teuge. “Ervaring is een pré, maar niet doorslaggevend. We zien deze functie ook als een mooie opstap voor trainers die de stap willen maken van de jeugd naar de senioren.” . De trainer die de club zoekt moet een gedreven trainer zijn die zijn enthousiasme kan overbrengen op de spelersgroep. Hij moet, zowel in teamverband als individueel, communicatief sterk zijn en de komende jaren de jonge spelersgroep tactisch en technisch verder te ontwikkelen. Hierbij vergeet hij nooit de elementen plezier, prestatie, beleving en wedstrijdgerichtheid.

De taken zijn:

  • Coachen van het 2e team op wedstrijddagen
  • Verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdag
  • Nauwe samenwerking met hoofdtrainer en assistent-trainers
  • Nauwe samenwerking met de coach van JO-19 i.v.m. doorstroom jeugd naar selectie

De eisen zijn:

  • Communicatief sterk
  • Betrokken bij de vereniging
  • Minimaal in bezit van UEFA C / TC 3
  • ervaring als eindverantwoordelijke

Meer informatie over de club en de vacature staat op www.sp-teuge.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen