IVN Slootjesdag, op avontuur langs de waterkant!

Foto: IVN

Zondagmiddag 22 augustus kun je meedoen aan de Apeldoornse Slootjesdag georganiseerd door IVN Natuureducatie. Met begeleiding van IVN natuurgidsen ga je onderzoeken welke waterdiertjes in het water leven.

IVN Slootjesdag

Kinderen tussen 4 en 12 jaar en hun ouders, begeleiders, zijn tussen 14.00 uur en 17.00 uur van harte welkom bij de vijver van IVN Woldhuis, Woldhuis 11, Apeldoorn. Er is een open inloop. IVN zorgt voor materialen.

Kosten € 2, – per deelnemend kind, begeleiders gratis. Aanmelden en informatie bij Marieke Sprey, e-mail: [email protected]

Over IVN Natuureducatie

IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is leerzaam en leuk voor henzelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen aan en er-op-uit! IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. Lokaal organiseren bijna 25.000 ervaren IVN-vrijwilligers talloze excursies, cursussen, wandelingen, lezingen en andere natuur (belevings-) activiteiten door heel Nederland.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.