Alcoholvrij genieten met The Essentials kan bij Sizzles at the Park

Foto: ©The Essentials

Ben je altijd op zoek naar mooie lunch- of dinerarrangementen, maar dan liever alcoholvrij? Of wil je wel eens iets anders drinken bij je oesters dan een glas mousserende wijn?

Elegante mixercollectie van London Essence biedt verrassend alternatief voor wine pairing

London Essence lanceert The Essentials; lichte, elegante serves die mooi aansluiten op de verschillende smaken en wereldkeukens. En zo dus ook een perfecte, bewustere combinatie op tafel zetten. Inwoners van Gelderland kunnen nu al bij verschillende (sterren)restaurants[1] uit het hogere segment genieten van de bijzondere, alcoholvrije smaakcombinaties.

Steeds minder alcohol

Op dit moment maakt de drankindustrie een van de grootste veranderingen ooit mee. De consument is steeds bewuster bezig met zijn gezondheid en de hoeveelheid alcohol die hij nuttigt. De no and low alcoholtrend is dan ook al een tijdje bezig met een flinke opmars. Zo blijkt uit de Leefstijlmonitor van het CBS[2] dat het percentage Nederlanders dat niet of nauwelijks drinkt vorig jaar steeg tot 41% en ook ‘Dry January’ krijgt elk jaar steeds meer aanhangers. Restaurants in het hogere segment bieden mooie wijn-spijs combinaties, maar wat betreft alcoholvrije ‘pairings’ valt er nog wel wat winst te behalen. Want het is of non-alcoholische wijn of zelfgemaakte kombucha’s en mocktails en zo komt de drinker die minder of helemaal geen alcohol drinkt er toch vaak wat bekaaid van af. London Essence vult dit gat met een verrassende, luxueuze mixercollectie en de daarmee gecreëerde serves – The Essentials – die mooi combineren met verschillende smaaksensaties en gerechten.

The Essentials

Brand ambassador Richard Zijlstra ontwikkelde samen met de innovatieve meesterkok Pascal Jalhay The Essentials: 10 serves die mooi aansluiten bij alle smaken die je terugvindt op je bord. Van zuur en ziltig tot umami. Daarnaast zijn alle varianten in de mixercollectie licht en laag in suiker, wat ze de perfecte partner maakt voor pairings met verschillende (alcoholvrije) spirits, maar ook met complete meergangenmenu’s. London Essence gebruikt authentieke distillatietechnieken en creëert daarmee een reeks zorgvuldig gekalibreerde mixers met een eigentijds randje die elegant, licht en laag in calorieën zijn. De tonics, soda’s en gingers van London Essence zijn veelzijdig in gebruik en makkelijk met elke spirit – alcoholvrij of niet – te combineren.

Een eigen draai

Nu de horeca na lange tijd zijn deuren weer heeft geopend, start London Essence met een programma dat een inspiratieplatform biedt aan restaurants die willen experimenteren met alcoholvrije serves. Dat kan een aperitief zijn, maar ook een compleet arrangement. Zo kunnen gasten die geen alcohol mogen of willen drinken ook genieten van mooie combinaties. Het premium mixermerk ontwierp het programma voor restaurants in het hogere segment waar de wine pairing vooral populair is en er dus ruimte is voor een alternatief. De aangesloten restaurants zijn overigens niet verplicht om de door London Essence gecreëerde serves te schenken. Zij worden juist uitgedaagd zelf met de mixers aan de slag te gaan en hun eigen serves te ontwikkelen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen