Piets weerbericht: Waarschuwing voor windstoten

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Gisteren en vandaag zijn twee dagen met een krachtige tot harde wind uit het zuidwesten.

Piets weer

De krachtige en harde wind komt in de kustgebieden te staan, in het Waddengebied en boven de meren. Hierbij horen windstoten in kracht 7 en in kracht 8. Dus kom ik in deze vakantieperiode met een waarschuwing voor de watersport.

In het weekend rustiger

Vrijdag komt de atmosfeer weer in rustiger vaarwater. De waarschuwing voor matig zicht door regen en de kans op onweer tijdens de buien blijft. Voor het verkeer geldt ook de waarschuwing voor windstoten en in buien soms matig zicht door regen. Er kan tijdelijk veel regen op de weg komen te staan. De kans op plaatselijk wateroverlast blijft zeker voor vandaag gelden. De meest zware buien verwacht ik met name in het westen en noorden van ons land. Morgen wordt wat betreft de buien een dag met minder buien en flink droog weer.

Piet Paulusma. Het bericht Piets weerbericht: Waarschuwing voor windstoten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen