Zomerschool in de Stolp van start

Foto: ©Apeldoorn/Maximaal Sales

Wethouder Nathan Stukker heeft vorige week bij de Stolp de Zomerschool geopend.

Zomerschool van start

Tijdens de Zomerschool kunnen basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar tijdens de zomervakantie toch 2 dagdelen per week de schoolbanken in. Om zo een goede start te maken met het nieuwe leerjaar. Docenten en docent-leerlingen gaan de komende weken met de kinderen aan de slag voor de vakken Nederlands, lezen en rekenen. In een ontspannen sfeer kunnen de kinderen werken aan hun ontwikkeling. Er wordt in kleine groepjes lesgegeven, zo kan er extra aandacht gegeven worden aan de onderdelen waar kinderen meer moeite mee hebben.

Diploma

Alle leerlingen van de Zomerschool ontvangen aan het einde van dit programma een diploma als beloning voor hun inzet. Donderdag 26 augustus wordt de Zomerschool met de ouders feestelijk afgesloten. De Zomerschool is een initiatief van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen