Piets weerbericht: het blijft buiig, tot woensdag

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Maandag was het ronduit buiig weer en waren er stevige buien met soms wat onweer. Er viel veel regen en die gingen gepaard met forse windstoten. De zon liet zich vooral veel in de ochtend zien en de temperaturen kwamen tussen de 19 en 21 graden uit. In de avond klaarde het op.

Dinsdag langzaam beter

Dinsdag start veelal zonnig met hier een daar wat bewolking. Later vallen er een aantal pittige buien. Wel zullen we wat meer de zon zien in vergelijking met vorige dagen en daarmee verschijnt ook het droge weer. Overdag 20 tot 23 graden. De west- tot  zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig. In de avond en nacht droog weer.

Droger, zonniger en regionaal zomers warm

Woensdag wordt een zomerdag met droog weer, zon en 23 of 24 graden. Nog meer zomer op donderdag met zon en 25 of 26 graden. Vrijdag is de zon er ook met temperaturen rond 23 graden. Na een periode met wisselvallig zomerweer is het vanaf woensdag vaker droog met meer ruimte voor de zon. De temperatuur stijgt richting 25 graden en vooral donderdag kan het regionaal een paar graden warmer worden. De onzekerheid in de weersverwachting neemt later in de week toe en de kans op een lange periode met stabiel zomerweer is vooralsnog klein.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen