Aantal coronabesmettingen nagenoeg op hetzelfde niveau

Foto: ©Zorgsaam

Het aantal positieve coronatesten is met 2534 in de afgelopen 24 uur ongeveer op hetzelfde niveau gebleven ten opzichte van een week eerder. Toen noteerde het RIVM op donderdag 2570 nieuwe gevallen.

Weektotaal

In de afgelopen zeven dagen kregen in totaal 17.146 mensen te horen dat ze het virus hadden opgelopen. Dat zijn er iets meer dan in de zeven dagen daarvoor, toen opgeteld 16.513 besmettingen aan het licht kwamen.

Al twee weken

Al twee weken ligt het dagelijkse aantal geconstateerde besmettingen tussen de 2000 en 3000. Het RIVM registreerde woensdag een uitschieter met ruim 2800 positieve testen. Het zevendaags gemiddelde staat nu op 2449 gevallen per dag. Het bericht Aantal coronabesmettingen nagenoeg op hetzelfde niveau verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.