Piets weerbericht

Foto: ©Piet Paulusma

Het is nog even doorbijten, maar in het weekend komen de zomertemperaturen. Vandaag begint het al meer zomer te worden, met droog weer met geregeld zon. Al is daar in de ochtend nog weinig van te zien.

Zomerdag

Zaterdag wordt het een volle zomerdag met flink wat zon en een snelle opwarming naar gemiddeld 23 en 24 graden. In het zuiden de 26 of misschien de 27 graden. De avond is nog warm met eerst nog 20 tot 24 graden. Een geschikte avond voor het terras, de camping en de barbecue.

Zondag

Zondag komt ook met zomerwarmte, maar het wordt ook een dag met soms zware (onweers)buien. Maandag is het ook buiig weer. Of na maandag de zomer kansen maakt? Het zou zomaar kunnen.

Piet Paulusma

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.