Haal uw eerste coronavaccinatie zonder afspraak

Foto: Pixabay

Heb je nog geen vaccinatieafspraak gemaakt?

Haal uw eerste coronavaccinatie

Haal dan nu je eerste prik waar en wanneer het jou uitkomt. Dat kan iedere dag van 8.00 tot 19.00 uur bij de GGD-vaccinatielocatie in sporthal Mheenpark aan de Zilverschoon 112. Vergeet je mondkapje en identiteitsbewijs (met BSN nummer) niet als je langskomt voor je eerste prik. Tijdens je eerste prik wordt meteen een afspraak gemaakt voor je tweede prik.

Vragen over vaccineren?

Heb je vragen over vaccineren? Op de vaccinatielocatie is een arts aanwezig. Met deze arts kun je in gesprek gaan over vaccineren. Wil je na het gesprek gevaccineerd worden? Dat kan dan direct daarna. Wil je na het gesprek met de arts er nog over nadenken? Dan maak je thuis je beslissing. Terugkomen voor nog een gesprek of voor de vaccinatie mag altijd, met of zonder afspraak.

Meer informatie over vaccineren

Kijk op www.coronavaccinatie.nl of bel met het landelijk informatienummer 0800-1351.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.