Bewoonster appartement Mauvestraat en dieren gered uit vuurzee

Foto: ©Maximaal Sales

Een felle brand in haar appartement op de Mauvestraat zorgde ervoor dat de bewoonster zich op het balkon in veiligheid heeft gebracht.

Bewoonster gered via balkon

Rond 3.30 uur kwam de melding binnen in het alarmeringssysteem. Al vrij snel schaalde de brandweer op naar middelbrand. De bewoonster van het appartement moest van het balkon gered worden en de brand in het appartement moest geblust worden. De gealarmeerde brandweereenheden konden de bewoonster en haar kleine huisdieren redden. De oranje vuurzee en vrijkomende rookontwikkeling waren snel onder controle.

Controle

Het slachtoffer is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan moet nog worden onderzocht.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.