Politie pakt verwarde man op voor overlast in Metaalbuurt

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De politie is zondag 22 augustus drie keer  naar een melding aan de Koperweg geweest. Alle drie de keren betrof het een man die voor overlast zorgde in de Metaalbuurt.

Politie pakt verwarde man op

In de vroege zondagochtend had de man zijn autoradio op standje ‘keihard’ staan. Buurtbewoners en gealarmeerde politieagenten spraken de man aan op de harde muziek en de man stopte voor dat moment met het afspelen van harde muziek uit zijn auto. Later op de dag is de man nog een aantal malen in zijn auto gaan zitten en ging de geluidsinstallatie wederom op hard volume.

Tweede keer

Toen ’s avonds tegen 21.00 uur buurtbewoners de situatie vervelend begonnen te vinden, werd er weer een melding bij de politie gedaan van de overlast veroorzakende man. De gearriveerde politie sprak hem aan en waarschuwde hem voor de overlast die hij veroorzaakte. Na hun vertrek, was de buurtbewoner de waarschuwing blijkbaar alweer vergeten, want de autoradio ging weer hard aan.

Klaar mee

De buurt was er wel klaar mee. Tegen het aflopen van de avond werd wederom de politie gebeld. Zij wilden wederom met de man in gesprek gaan over de overlast. Maar daar was de man klaar mee. Hij had daar deze keer geen behoefte aan. Hierop besloot de politie dat zij er ook klaar mee was. De dienstdoende agenten riepen versterking op en er arriveerden meerdere eenheden. Omdat de man inmiddels in zijn woning was, werd de situatie dreigender. Op een zeker moment werd besloten tot een instap, werd de deur geforceerd en kon de man worden aangehouden. In de woning bevond zich nog een dochter van de man.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen