Brand in appartement Lekstraat veroorzaakt veel rook

Foto: ©Luciano de Graaf Fotografie

Er kwam veel rook vrij de bij brand, maandagmiddag in een appartement aan de Lekstraat in Apeldoorn. Omdat de brandweer vermoedde dat er mogelijk mensen in het appartement waren, zijn brandweerlieden via het raam naar binnen gegaan.

Brand in appartement Lekstraat

In een appartement op de vierde etage aan de Lekstraat in Apeldoorn woedde vanmiddag een brand. Daarbij kwam veel rook vrij. De brandweer zette de straat af en zette een hoogwerker in om bij het vuur te kunnen komen.

Veel bekijks

De brand trok veel bekijks. Naast het appartement stond ook de trapopgang vol met rook. Omdat de brandweer vermoedde dat er mogelijk mensen in het appartement waren, zijn brandweerlieden via het raam naar binnen gegaan. Er bleek niemand aanwezig, de aanwezige ambulance is daarop vertrokken.

Mogelijk hennepkwekerij

De politie onderzoekt de brand, mogelijk zou er sprake zijn van een wietplantage.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.