Apeldoorn heeft een nieuwe kinderburgemeester: Lian

Foto:

Lian is de nieuwe kinderburgemeester van Apeldoorn. Burgemeester Ton Heerts heeft haar donderdag 2 september officieel geïnstalleerd als de derde kinderburgemeester van Apeldoorn. Ze kreeg de ambtsketen omgehangen in het bijzijn van haar voorganger Jorn.

Meer speelplekken voor kinderen met beperking

De kersverse kinderburgemeester heeft een helder doel voor ogen. “Ik wil zorgen dat er meer speelplekken komen voor kinderen met een handicap.” Burgemeester Heerts kijkt in elk geval uit naar de samenwerking met zíjn nieuwe ambtgenoot. “In Apeldoorn vinden we de stem van de jeugd belangrijk. Zij weten goed wat er nodig is om de stad leuker en kindvriendelijker te maken.”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen