Schaak-Off bij Schaakstad Apeldoorn

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond organiseert samen met meer dan 70 schaakclubs van 13 t/m 26 september een landelijk schaaktoernooi.

Schaak-Off

Iedereen in Nederland kan gratis meedoen: de Schaak-Off. Iedere schaakliefhebber kan meedoen, het is niet nodig om bij een vereniging aangesloten te zijn. Het toernooi begint met lokale voorrondes. Bij Schaakstad Apeldoorn wordt de Schaak-Off op zaterdag 25 september vanaf 14.00 uur gespeeld. De winnaars daarvan plaatsen zich voor regionale wedstrijden en daar wordt gestreden voor een ticket in de landelijke finale. De wedstrijden bij Schaakstad Apeldoorn vinden fysiek plaats in Denksportcentrum Noord aan de Sleutelbloemstraat. De indeling vindt plaats op basis van ervaring en niveau. Meer informatie en aanmelden op schaak-off.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen