Gemeentelijke partijen verbaasd over provinciale plannen betaald parkeren

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Meerdere partijen in de Apeldoornse raad vragen zich hardop af of zij wel invloed hebben op de recreatiezonering.

Betaald parkeren

Partijen stelden eerder vragen over het gerucht dat er betaald parkeren zou worden ingesteld bij een bezoek aan de Veluwse bossen. Nu worden de geruchten steeds steviger en lijkt het erop alsof gebiedsbeheerders er al vanuit gaan dat een bezoek aan de Veluwse bossen straks niet meer zonder het betalen om te parkeren kan gaan.  De VVD, het CDA, de SGP en Lokaal Apeldoorn willen graag weten hoe vast de plannen voor betaald parkeren inmiddels zijn en of er al locaties en/of prijzen bekend zijn.

Druk vanuit het college

De partijen zijn vooral benieuwd naar de inzet van het college in de gesprekken met de gebiedsbeheerders. In de vragen die door de lokale partijen in maart van dit jaar gesteld werden, werd daar om gevraagd. En heel specifiek vragen de partijen wat het college denkt van het wildparkeren als er straks betaald geparkeerd dient te worden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen