Over The Dutch 750 is een uitdagende wielertocht die dit weekend door de gemeente Apeldoorn komt

Foto: Over the Dutch

Op 1,2 en 3 oktober vindt de officiële eerste editie van The Dutch 750 plaats in het Gelderse landschap. Op vrijdagmiddag en zaterdagochtend fietsen de sporters door de gemeente Apeldoorn.

Over The Dutch 750

Dit is een uitdagende wielertocht, samen voor een ander. De wielrenners gaan de uitdaging aan om met elkaar geld in te zamelen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland. Tijdens The Dutch 750 fietsen sportievelingen samen 125 tot maximaal 750 km voor het goede doel door het prachtige Gelderse landschap. Dit is niet een gewone toertocht maar een toertocht in pelotonformatie, onder professionele begeleiding en die op verschillende snelheden zal worden gereden.

Routes

De eerste dag start de toer op Droompark de Zanding, onderdeel van EuroParcs en zal René Verhulst de Burgemeester van Ede het startshot geven. De toer gaat dwars over de Veluwe naar Veenendaal. De tweede dag fietsen de deelnemers door Nationaal Park de Hoge Veluwe en langs mooie dorpen als Hoenderloo, Loenen en Eerbeek. De laatste dag voert de toertocht via  Ermelo en Nijkerk, maar ook Apeldoorn en Arnhem worden gepasseerd en zullen de deelnemers weer finishen op Droompark de Zanding, onderdeel van EuroParcs.

Goede doel

Deze toer staat in het teken om samen voor een ander een bedrag bij elkaar te fietsen voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper. Enthousiaste wielrenners kunnen zich nog inschrijven, aanmelden als vrijwilliger of de wielrenners steunen doormiddel van een donatie. Wil je meer weten, kijk op www.thedutch750.nl..

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen