Stoelen 2-daagse Zorgsaam in Twello: fijn zitten en makkelijk opstaan

Foto:

Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober presenteert Kruisvereniging Zorgsaam haar fraaie collectie relaxfauteuils in de winkel aan de Duistervoordseweg 57.

Stoelen 2-daagse Zorgsaam

De collectie van Zorgsaam is onlangs uitgebreid met de relaxstoelen van Fitform, een Nederlands kwaliteitsmerk. Alle stoelen hebben een sta-op functie die u ondersteunen bij het opstaan. Fijn zitten en gemakkelijk opstaan, dat is mogelijk met alle stoelen van Zorgsaam. Laat u informeren, probeer de stoelen en profiteer van de mooie kortingen tijdens de stoelen 2-daagse.

Meer info

Onze medewerkers adviseren u graag en de koffie staat klaar. U bent beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom aan de Duistervoordseweg 57 in Twello. Klik hier voor meer informatie!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen