Online informatiebijeenkomst voor ouders van kinderen groep 7, 8 en voortgezet onderwijs

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Speciaal voor ouders met een kind in groep 7, 8 of op het voortgezet onderwijs organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater een online informatiebijeenkomst op woensdagavond 3 november van 19.30 tot 21.00 uur.

Online informatiebijeenkomst alcohol

Centraal staat de invloed die je als ouder hebt op de vorming van je toekomstige puber. Acteurs spelen scenes afgewisseld met interessante theorie. Hoe zit het bijvoorbeeld met voorbeeldgedrag? Ouders krijgen uitleg en tips om met hun toekomstige puber om te gaan. Het programma duurt 90 minuten en kan vanuit huis gevolgd worden. De avond wordt online aangeboden. Aanmelden kan via de site van Tactus

Landelijke Alcoholactieweek

De avond wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Alcoholactieweek, een nieuwe landelijke campagneweek ‘Zien drinken, doet drinken’ die gaat over voorbeeldgedrag van ouders. De focus ligt daarom op alcohol. Van maandag 1 t/m zondag 7 november 2021 start de campagne Zien drinken, doet drinken met een landelijke Alcoholactieweek. Het doel van de campagne is om ouders en andere volwassenen bewust te maken van de invloed die zij met hun drinkgedrag hebben op de beeldvorming van alcohol en het latere drinkgedrag van kinderen. De campagne is een initiatief van de Alliantie Alcoholbeleid Nederland (AAN).

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen