Piets weerbericht: wederom kans op grondvorst

Foto: ©Piet Paulusma

Vandaag een novemberdag met meest droog weer en geregeld zon.

Piets weerbericht

In het Waddengebied, het westelijke kustgebied en in het IJsselmeergebied kans op een buitje. Overdag 7 tot 10 graden. De wind is zwak of matig uit verschillende richtingen. Vanavond en vannacht vanuit het noorden veel bewolking met regen en lichte regen. Toch eerst landinwaarts kans op grondvorst!

Dinsdag kans op regen

Dinsdag veel bewolking en vooral in het noorden en oosten wat regen. Overdag 9 tot 11 graden. In Zuid Limburg 7 graden. Een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest. In de avond en nacht mistkansen. Woensdag bewolking met in het noorden wat regen. In de nacht uitgebreid mistkansen. Donderdag en vrijdag bewolking en wat regen. Deze dagen 6 of 7 graden.

In de nachten boven nul

Waarschuwing: de komende week in de avonden, nachten en vroege ochtenden en vooral landinwaarts soms plaatselijke gladheid!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.