Fietsvierdaagse op poten gezet om hometrainers en fietstrainers te testen

Foto: ©Zorgsaam

Nu het minder mooi weer is, bewegen veel mensen eigenlijk te weinig. Een beetje angstig om te vallen of uit te glijden. Rust roest, zegt men wel eens. Niets doen is eigenlijk geen optie. De spierkracht en conditie nemen dan snel af. Dus; bewegen!

Maar hoe doe je dat nu veilig en verantwoord?

Met een hometrainer of fietstrainer van Kruisvereniging Zorgsaam. Veilig binnen bewegen. Een half uurtje per dag bewegen, is het advies. U zet de fietstrainer voor uw stoel en u kunt direct fietsen. Zet hem op tafel en u kunt ook uw armen trainen. We hebben zelfs een apparaat waarbij dat tegelijk kan, de fiets- armtrainer Fysic FW15. Iets meer doen aan kracht en conditie opbouwen? Kies voor een hometrainer van Tunturi. De compacte E35 hometrainer of de F20 hometrainer met zijn veilige lage instap, zijn prima alternatieven voor buiten fietsen. Tijdens deze dagen met extra korting.

Wanneer?

De ‘Fietsvierdaagse’ is Twello aan de Duistervoordseweg 57 van dinsdag 30 november tot en met vrijdag 3 december tussen 11.00 en16.00 uur. Kom naar de winkel en test ze allemaal.

Scootmobielen: showroommodellen tegen absolute bodemprijzen

Zorgsaam heeft nog een beperkt aantal scootmobielen staan. Het zijn showroommodellen (type Breeze C3 / C3-plus) met zeer aantrekkelijk prijzen. Probeer ze in Twello! Inclusief nieuwe accu en jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen