Huis aan huiscollecte Leger des Heils Apeldoorn

Foto: ©Sittard Geleen Nieuws

In de week van 29 november tot en met 4 december houdt het Leger des Heils in Apeldoorn de jaarlijkse huis aan huiscollecte.

Deze week weer aan de deur

Ook dit jaar zal het anders zijn dan dat we vele jaren gewoon waren, maar toch staan de collectanten van het Leger des Heils in de startblokken om vanaf maandag 29 november tot en met zaterdag 4 december de inwoners van Apeldoorn en omstreken uit te nodigen een financiële bijdrage te geven voor het werk van het Leger des Heils in Apeldoorn.

Herkenbaar

Onze collectanten zijn goed herkenbaar: sommigen vanwege het alom bekende uniform van het Leger des Heils. Alle collectanten hebben een prachtig rode collectebus met het logo van het Leger des Heils erop. We zijn erg blij dat ook dit jaar er weer een grote groep Apeldoorners is, die ons komt helpen om deze klus te klaren. Naast contant geld in de collectebus is het ook mogelijk om met een QR-code geld te doneren.

Blijft in en rond Apeldoorn

De opbrengst van de collecte is bestemd voor activiteiten met en voor inwoners van Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld voor de ontmoetingsplek ‘de Verbinding’ van het Leger des Heils in Apeldoorn-Zuid waar wekelijks zo’n honderddertig mensen een aantal gezellige ochtenden met elkaar beleven, creatief bezig zijn of advies krijgen bij financiële of andere problemen. Ook wordt er wekelijks aan zo’n 50 huishoudens voedsel verstrekt en 30 zelf gekookte warme maaltijden verstrekt.

Fysiek collecteren blijven doen

Lt.-kolonel Ine Voorham, korpsofficier in Apeldoorn: ‘Collecteren lijkt misschien niet meer van deze tijd. Toch doe ik het al vele jaren met plezier. Altijd weer word ik verrast door de gesprekjes aan de deur en het geld dat mensen geven. We hebben die bijdragen hard nodig om het werk van het Leger te kunnen blijven doen. Alles wordt duurder! Daarom ga ik er ook dit jaar op uit. In het vaste vertrouwen dat veel mensen bereid zijn ons financieel te steunen. Dat geeft me, ook als het koud is, een goed en dankbaar gevoel.’

Gemist en toch willen geven?

Mocht u de collectant hebben gemist en het werk van het Leger des Heils toch willen steunen dan is uw gift van harte welkom op NL51RABO0393115887 t.n.v. collecte Leger des Heils Apeldoorn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen