Kerstpotten zijn bedoeld voor donaties om de kerstattenties voor elkaar te krijgen

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Vanaf zaterdag 11 december sieren de kerstpotten van het Leger des Heils weer de straten en winkelcentra van Apeldoorn

Kerstpotten staan er weer

Ondanks de geldende beperkingen is het Leger des Heils in Apeldoorn in de gelegenheid om met kerstpotten in het centrum en winkelcentra te staan. Naast dat het beeld van een heilssoldaat bij de kerstpot in de decembermaand past, is het ook hard nodig. Het geld dat we zo kunnen inzamelen wordt gebruikt om kerstvieringen te kunnen organiseren. Vanwege de huidige beperkingen moet dat aangepast gebeuren. Om dat te kunnen financieren staan op verschillende plaatsen de kerstpotten!

Waar en wanneer?

Op de zaterdagen 11 en 18 december in het centrum en in de winkelcentra  Anklaar (11 december), en de Eglantier (18 december) en op vrijdag 17 december in het winkelcentrum Ordenplein.

Samenstellen kerstattenties

De opbrengsten van de kerstpot zijn bestemd voor het uitdelen van kerstpakketten, kerstattenties, verrassingstassen en voor het organiseren van kerstvieringen, waarvan een aantal dit jaar op een andere manier vorm krijgen. De kerstviering in onze ontmoetingsplek ‘de Verbinding’ zal vanwege het aantal op twee verschillende dagen plaatsvinden. Het is anders, maar natuurlijk vieren kerstfeest: het feest van het licht.

Meer info en doneren

Om dat allemaal te kunnen realiseren hebben we de (financiële) steun van de Apeldoorners weer hard nodig. Daarom een dringend beroep om geld te doneren in de kerstpot. Mocht u ons op straat gemist hebben, dan kunt u ook een bedrag overmaken op bankrekening NL51 RABO 0393 1158 87. Meer weten: bel 06-25152176

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen