Piet’s weerbericht: er komt een winterse week aan

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Piet’s weerbericht: er komt een winterse week aan

Maandag lekker zonnig

Een winterse week start op maandag veel zon. In het zuiden en westen nog meer bewolking. Overdag 5 tot 7 graden en in de nacht naar dinsdag toe lichte vorst tussen +1 tot-4 graden. Mistkansen en kans op gladheid.

Rest van de week

Dinsdag overdag 2 tot 4 graden en vrij zonnig weer. In de nacht 0 tot -4 graden. Woensdag in het zuiden vrij zonnig weer. Elders ook zon maar geleidelijk meer bewolking. In het noorden misschien een buitje. In de nacht +1 tot -3 graden. Donderdag meest bewolkt weer met regen en kans op natte sneeuw. Het wordt spannend met kerst. Kerstavond en nacht buien met vooral in het noorden en oosten kans op natte sneeuw.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen