Het weer met Piet Paulusma

Foto: ©Piet Paulusma

Eerst vooral landinwaarts nog kans op mist of dichte mist.

Vandaag

Verder bewolking en met name vanmiddag regen of lichte regen. Overdag 4 tot 7 graden. Een matige tot krachtige wind uit zuidwest tot noordwest. In het Waddengebied windstoten in kracht 7. Vanavond en vannacht een paar buien en buitjes, later in het noorden en noordoosten met een winters karakter, hagel en natte sneeuw. Temperaturen rond 1 of 2 graden. Plaatselijk in het oosten en noorden kans op grondvorst met mogelijk gladheid.

Donderdag

Donderdag een paar (winterse) buien of buitjes, geregeld zon en 4 tot 7 graden. Een matige tot krachtige wind uit noord tot noordwest met windstoten in kracht 6 of 7. In het Waddengebied een harde wind met windstoten in kracht 8. In de avond en nacht +1 tot -1 graden, een winters buitje en gladheid.

Vrijdag, zaterdag en zondag

Vrijdag wat regen en mogelijk eerst ook natte sneeuw in het oosten van ons land. Overdag 6 tot 8 graden. Zaterdag en zondag meest droog en meest bewolkt weer met overdag temperaturen rond 7 graden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen