Het weer met Piet Paulusma

Foto: ©Piet Paulusma

Verkeerswaarschuwing: Plaatselijk glad. Vanavond in het zuiden, midden en oosten ook mist, aan-vriezende mist en gladheid!

Overdag in met name het zuiden en oosten eerst nevelig weer tot mist en mogelijk dichte mist. De mist kan het in deze gebieden lang volhouden. Toch wint de zon terrein.

Het weer

Vanmiddag vooral in het westen, in het midden en zuiden nog wel (even) de zon. In het noorden en oosten meest bewolkt. Overdag 4 tot 6 graden. In het zuiden ongeveer 3 graden. De wind uit zuidwest tot zuidoost is zwak of matig. Vanavond en deels vannacht in het zuiden, midden en oosten mist en aanvriezende mist met 0 of -1 graden. Gladheid! Vannacht afnemende mistkansen. In het noorden en westen bewolkt met +1 of +2 graden.

Woensdag tot en met maandag

Woensdag in de vroege ochtend in het zuiden nog plaatslijk gladheid. Verder overdag veel bewolking met 3 graden in het zuiden van Limburg en 4 tot 7 graden elders. Een matige tot vrij krachtige wind uit west tot zuidwest. In de avond en nacht op veel plaatsen regen en lichte regen.

Donderdag buitjes en buien met her en der ook wel de zon. Overdag hoge temperaturen van 8 of 9 graden! Een matige tot krachtige wind uit west tot noordwest. In de nacht buien en buitjes.

Vrijdag veel bewolking en geregeld wat regen en overdag 7 of 8 graden. Het weekend ook hoge temperaturen.

Zaterdag 9 of 10 graden met buien of buitjes. Een krachtige west tot zuidwestenwind.

Zondag wat vaker de zon erbij met een bui of een buitje en overdag 8 tot 10 graden. Maandag kouder met een harde wind en later winterse buien (hagel en natte sneeuw).

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen