Sylke (15) uit Apeldoorn wil Miss Teen Gelderland 2022 worden

Foto: Tweel Light Zone Photography

Sylke Wilbrink gaat eind februari meedingen naar de titel Miss Teen of Gelderland 2022.

Sylke is met haar 15 jaar de jongste deelneemster. Ze kreeg van veel mensen wel eens te horen je moet je opgeven voor modellenwerk met je mooie sproetjes en bos krullen en je hebt de lengte hiervoor.

Hoe is Sylke erbij gekomen om mee te doen?

Ze had ook wel eens gehoord van Miss Beauty of The Netherlands/Gelderland. Dit leek haar ook wel leuk om aan mee te doen, maar was toen nog te jong om hieraan deel te nemen. Nu zag haar zus het weer voorbij komen op Instagram. Dat je je weer kon opgeven voor deze verkiezing en zij heeft haar zusje opgegeven. Een paar dagen later kreeg Sylke een uitnodiging dat ze naar de casting in Berg en Dal mocht komen. Op 28 november was de casting en daar is ze samen met 19 andere meiden geëindigd als Finalist Miss Teen of Gelderland. Voor Sylke is het de eerste keer dat ze op zo’n groot podium komt te staan. “Ik vind het ook best spannend, maar heb er veel zin in!”

Wie is Sylke?

Sylke zit in het derde jaar havo op de KSG in Apeldoorn. Sylke is een sportief persoon. Ze is veel op het volleybalveld te vinden. Ze speelt in de meiden B1 bij Alterno. Helaas door corona geen wedstrijden en trainingen. De competitie hebben ze ook niet kunnen afmaken en dat is jammer want ze waren op weg naar het kampioenschap. Ook doet Sylke met haar team mee aan de Open Nederlandse Club Kampioenschappen.

Linda Foundation

Sylke is een gezellige en sociale meid. Ze helpt graag iedereen. Als finaliste van Miss Teen of Gelderland heeft Sylke zich gelieerd aan de Linda Foundation van Linda de Mol. “Die zet zich in voor kinderen die in armoede leven. Daarom gaat ze zich inzetten voor dit doel. Ze probeert donateurs te krijgen, ze heeft een flessen actie opgezet. Waarbij ze probeert om zo veel mogelijk lege statiegeld flessen te krijgen en deze levert ze in en het geld doneert ze aan het Linda Foundation. Er komen nog meer leuke acties aan. Deze zijn te volgen op social media via: sylkewilbrinkx en sylke wilbrink

Voorbereiden op de finale

Sylke heeft al een paar trainingsdagen gehad om haar voor te bereiden op de missverkiezing op 26 februari. In deze trainingen leer je om je voor te stellen, catwalk. “Voor mij is het op hoge hakken lopen wel even wennen, hier liep ik nooit op! Deze trainingen vinden plaats bij Club de Pelikaan. Maar helaas door de lockdown nu ook niet mogelijk. Nu doen we veel online met elkaar. We zijn met een hele leuke groep meiden. Eén grote vriendengroep die het samen moeten gaan doen. De Missverkiezing bestaat uit vier rondes: de voorstel-, bikini-, hashtag-, en gala ronde. “Het gaat niet alleen om hoe je presenteert in de finale, de inzet van het voortraject telt ook mee”.

De grote finale

Sylke zou het leuk vinden als we haar helpen om een stukje dichter bij de titel te komen van Miss Teen of Gelderland. Dit kan als volgt om op haar te stemmen: SMS Poll Gelderland Sylke naar 3010

Ze is te volgen op:

#missbeautyofgelderland

#missteenofgelderland

#missteenofthenetherlands

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen