112

Zaterdagavond zorgt messenzwaaier voor grootse uitruk politie

Foto: ©Maximaal Sales

Zaterdagavond konden 5 politiewagens naar de Magnesiumweg. Er was een melding van een man die met groot mes mensen bedreigde.

Messenzwaaier

Volgens ooggetuigen en melders had de man ruzie op het balkon van een appartement. Het wapen zou zo’n 20 centimeter lang zijn. De politie rukte met eenheden uit naar de metaalbuurt. Een van de eenheden was de hondenbrigade. Er zou een man opgepakt zijn.

Vrijdag ook raak

Vrijdagavond was in hetzelfde complex een steekincident. Een inwoner raakte zwaargewond en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een 36-jarige man, zonder vaste woon- en verblijfplaats werd voor dit incident aangehouden.

Verband

Of er een verband tussen de beide zaken bestaat is nog niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen