Maaltijdenservice Leger des Heils gaat door

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Het Leger des Heils breidt de maaltijdenservice uit! De stijgende energieprijzen en door de inflatie hoge kosten voor boodschappen zorgen ervoor dat steeds meer mensen in financiële problemen komen.

Maatlijdenservice voor meer mensen

Vorig jaar is het Leger des Heils gestart met de maaltijdenservice voor mensen die door Corona in financiële problemen kwamen. Coördinator van buurtontmoetingsplek de Verbinding, Marrie Boshuis merkt op dat ‘het aantal mensen in financiële nood verder stijgt’. Dat is de reden dat het Leger des Heils doorgaat met dit project en het opnieuw onder de aandacht brengt. Gelukkig is er de mogelijkheid om meer mensen gebruik te laten maken van deze afhaalservice.

Te weinig eten

De maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet altijd genoeg te eten hebben of moeite hebben zelf een gezonde betaalbare maaltijd te bereiden. Iedere week is er de keuze uit een aardappel- of pasta/rijstmaaltijd voor slechts € 1,50. Dankzij sponsoren is het Leger des Heils in staat deze maaltijden tegen deze prijs te verstrekken.

Opgeven moet

Vóór woensdag opgeven is nodig. Dit kan door een ticket te kopen bij de receptie aan het Hofveld 21-23. Voor wie dit niet kan is het mogelijk om via de mail ([email protected]) een maaltijd te reserveren. Iedere donderdag tussen half vijf en half zes uur kan men de maaltijd betalen en komen afhalen. 06-25761765

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen