Binnen een jaar laatste vakantiewoningen op Resort Veluwe in de verkoop

Advertorial – Het vakantiepark in Garderen is begin vorig jaar overgenomen door TopParken, waarna in juni is gestart met de verkoop van de eerste vakantiewoningen. Deze week is de organisatie gestart met de laatste verkoopfase op Resort Veluwe. De populariteit van een vakantie in eigen land, de natuurrijke ligging van- en de faciliteiten op het vakantiepark zijn belangrijke pijlers van het succes. Binnen de laatste verkoopfase wordt tevens een nieuwe, duurzame vakantiewoning geïntroduceerd.

De populariteit van een vakantie in eigen land blijft stijgen. De coronapandemie heeft hierin voor een extra stimulans gezorgd. De stijging van deze populariteit heeft ook invloed op de vraag naar de aankoop van een eigen vakantiewoning. ‘Het feit dat we binnen een jaar zijn gestart met de laatste verkoopfase op Resort Veluwe, laat zien dat de aankoop van een eigen vakantiewoning nog steeds erg populair is’, aldus Chadli Hachani, marketing en formule manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Dat is ook niet zo gek; juist nu is een eigen vakantiewoning voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan erg interessant. De ligging van Resort Veluwe en de natuurrijke omgeving maakt het de ideale locatie om dit waar te maken.’

Binnen de laatste verkoopfase introduceert TopParken de Veluwe Hoeve. Dit is een nieuw type vakantiewoning gemaakt van duurzame materialen. De vakantiewoning is optioneel te voorzien van zonnepanelen en sedum dakbedekking, ter bevordering van de wateropslag, duurzaamheid, biodiversiteit en isolatie. Deze introductie is het antwoord van de organisatie op de vraag naar duurzame vakantiewoningen.

https://www.topparkenverkoop.nl/

https://www.topparkenverkoop.nl/resort-veluwe/veluwehoeve

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen