112

Automobilist meldt zich dag later na aanrijding

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Maandagavond raakte een scooterrijder gewond op de Matenpoort in Apeldoorn. De scooterrijder reed met een andere scooterrijder op de Drie Maagden, toen de automobilist de rotonde op kwam rijden. De andere scooterrijder kon de auto ontwijken.

Automobilist meldt zich

De automobilist bekommerde zich niet om het slachtoffer en ging er vandoor. Hij reed in de richting van de Gildenlaan. De opgetrommelde hulpdiensten ontfermden zich snel over de jongeman. Hij werd behandeld in de ambulance. De politie ging in de omgeving op zoek naar de dader. Dit leverde niks op. De volgende meldde een automobilist zich bij het politiekorps.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen