Het weer met Piet Paulusma: de zon heeft het zwaar vandaag

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Vandaag vrij veel bewolking.

Zon heeft het moeilijk

De zon redt het niet overal en er is kans op wat regen, maar niet overal. De zon maakt her en der kans en heeft het zwaar. Dus geen fraaie dag. Temperaturen tussen 12 en 14 graden. Een matige oost tot meest zuidoostenwind. In de avond en nacht vrij helder weer met in het oosten grondvorst en er kan daar mist ontstaan.

Woensdag

Woensdag is het volop voorjaar met zon. Overdag 13 tot 17 graden. In het zuiden de 18 graden! Een matige wind uit zuidoost. In het Waddengebied af en toe vrij krachtig. In de avond en nacht meer bewolking met wat regen.

Donderdag

Donderdag meer bewolking, zon en kouder met overdag 10 tot 13 graden. Een zwakke tot matige noord tot noordwestenwind. In de nacht 0 tot +4 graden. Misschien in het noordoosten wel -2 graden. Uitgebreid vorst aan de grond. Vrijdag vrij zonnig en 12 tot 15 graden. Een zwakke tot matige noord tot noordoostenwind. In de nacht 1 tot 3 graden en kans op vorst aan de grond. Kustgebieden 5 of 6 graden.

Vrijdag en weekend

Het weekend veel zon met vrijdag 13, zaterdag 15 en zondag 13 graden en in de nachten grondvorst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen